Nem, azért annyira nem eszik forrón a kását, de úgy tűnik, hogy pár Eurót mégis meg lehet spórolni, ha pár percet rászánunk minden héten. Szerintem egy próbát megér. A hétvégi bevásárlás során több táblára lettünk figyelmesek, melyek azt hirdették, hogy próbáljunk ki bizonyos termékeket ingyen. Miután hazaértünk, jobban utánanéztem és azt találtam, hogy ha regisztrálunk, akkor pár terméket kipróbálhatunk ingyen, és ha rászánunk még pár percet az értékelésre, akkor további termékeket próbálhatunk ki a jövőben.

Mit kell tettünk és pontosan mik a lehetőségeink?

1. Regisztráljunk a http://monavislerendgratuit.com/ oldalon. Jó ha már rendelkezünk Carrefour kártyával.
2. Kapunk valamennyi kezdőpontszámot, amiért a felajánlott termékek közül választhatunk.
3. Miután kiválasztottuk a tesztelni kívánt termékeket, nyomtassuk ki a kuponokat.
4. A következő vásárlás alkalmával vegyük le a pultról a tesztelni kívánt termékeket, amelyekre kinyomtattuk a kuponokat és azokért a termékekért végül nem kell majd fizetnünk, feltéve ha egyébként legalább 30 Euroért vásároltunk. 
5. Vigyük haza a termékeket, együk vagy igyuk meg őket, és töltsük ki az online teszteket, amiért cserébe újabb pontokat kapunk.

Még nem vettünk egy terméket sem, mivel csak tegnap este regisztráltunk, de kíváncsian várjuk, mi is ez. Amennyiben szeretnétek csatlakozni, itt megtehetitek. A regisztráció során meg lehet adni ajánlót a parrainage mezőben. Amennyiben megadtok egy ajánlót, Ti is és az ajánló is plusz krediteket kap. Ha meghoztam a kedvetek, kérlek adjatok meg engem, mint ajánlót: 402586

Köszönöm és jó tesztelést!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://enpaca.blog.hu/api/trackback/id/tr845771266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása